Menu

Over baas van venray

Baas van Venray is een jaarlijkse terugkerende strijd tussen de kerkdorpen en wijken van de gemeente Venray die tot doel heeft de sociale cohesie in de gemeente te versterken.

Venray Bloeit in leuke dingen doen!

In 2017 is er een nieuw evenement in Venray begonnen: ‘Baas van Venray’.

Venray heeft het al oude Spel Zonder Grenzen nieuw leven ingeblazen. Alleen nu tussen teams uit de Venrayse dorpen en wijken. Natuurlijk doet iedereen mee om te winnen, maar het gaat voornamelijk om een leuke en gezellige dag voor en door inwoners van de Gemeente Venray. De winnaar mag zich een jaar lang de “Baas van Venray” noemen.

Elk team bestaat uit minimaal 5 mannen en 5 vrouwen met een minimum leeftijd van 18 jaar, woonachtig in hetzelfde dorp of wijk. Elk team hoeft alleen te zorgen voor eigen shirts en een eigen joker/mascotte. Bij de samenstelling van het team is het advies om een goede mix van spelers te vinden. Het gaat niet alleen om kracht of snelheid.  De spellen vragen meer. Denk hierbij aan; behendigheid, inzicht, kennis en tactiek en samenwerking.

Meer informatie over Baas van Venray 2019 vind je in het bidbook.

Wie wordt de ‘Baas van Venray’?

Aanmelden

Ben jij een echte teamplayer?

Hou jij van spelletjes?

Wil jij graag je dorp of wijk vertegenwoordigen?

Als jij alle bovenstaande vragen kan beantwoorden met ‘ja’, meld je dan heel snel aan voor de tweede editie van Baas van Venray. Je kunt je aanmelden via deze link. Bij het aanklikken van deze link geeft u Baas van Venray toestemming om uw gegevens te beheren, conform het Privacybeleid van Baas van Venray.

Een ticket is inclusief deelname Baas van Venray 2019, een lunchpakket en de aansluitende barbecue. De barbecue wordt verzorgd door  A-Z Barbecue & Gourmet Partyservices B.V.  Daarbij steun je ook een goed doel, van elke deelname gaat namelijk €2,50 naar de bestrijding van ALS.

Voor degene die alleen aan de BBQ willen deelnemen kunnen op dezelfde wijze hun ticket bestellen. Alleen dient men dan het ticket specifiek en alleen voor de BBQ te bestellen. Dit ticket kost € 12,–.  Wil je geen vlees maar een vegetarische of halal BBQ, geef dit dan na het kopen van een ticket door op info@baasvanvenray.nl

De online inschrijving start op 1 januari 2019 en sluit op 31 maart 2019.

Het is mogelijk om zowel je individueel of als team aan te melden! Alle losse inschrijvingen worden uitgenodigd voor een bijeenkomst waarbij in onderling overleg teams worden samengesteld inclusief een teamcaptain.

Een aantal praktische zaken over het evenement worden uitgelegd in het bidbook.

Deelnemen

Door de inschrijvingsknop te gebruiken ga je akkoord met het reglement en voorwaarden beschreven in ons bidbook en geef je Baas van Venray toestemming om jouw gegevens te beheren, conform het privacybeleid van Baas van Venray