Menu

BAAS VAN VENRAY STOPT ERMEE!

De organisatie van Baas van Venray heeft besloten om het draaiboek definitief te sluiten. Vorig jaar al was men genoodzaakt het event te cancellen omdat toen op het laatste moment enkele teams zich terug trokken.

Na een uitgebreide evaluatie zowel binnen de organisatie als daarbuiten werden wat aanpassingen doorgevoerd. Ook voor promotie is door de organisatie geïnvesteerd.

Zo waren er posters, viltjes, de inzet van social media en persoonlijke bezoekjes  in horeca gelegenheden dan wel MFC’s in de dorpen en wijken. Helaas hebben al deze inspanningen er niet toe geleid dat meer teams en deelnemers zich hebben aangemeld.

Na een belrondje door de organisatie werd duidelijk dat er ook dit jaar te weinig teams willen deelnemen. Nu dat al twee jaar het evenement door te weinig deelname niet door kan gaan heeft de organisatie dan ook besloten te stoppen. Het is duwen en trekken aan ‘een dood paard’ zegt voorzitter Hans Kusters. We zijn teleurgesteld. Na een mooie start in 2017 waren de verwachtingen hoog gespannen en werd het evenement meteen beloont met de breedtesport prijs van de Gemeente Venray. We willen de teams  en vrijwilligers die ook dit jaar weer mee wilden doen bedanken voor hun enthousiasme en vinden het ook voor hen vervelend dat dit besluit is genomen, zegt Kusters.

Venray beweegt maar niet meer bij dit leuke en blijkbaar eenmalige evenement.