Baas van Venray steunt Stichting ALS

Aansluitend op het spektakel Baas van Venray is er een grote barbecue. De opbrengst daarvan is voor een goed doel: de bestrijding van ALS. Baas van Venray, een spellenstrijd tussen teams uit de Venrayse dorpen en wijken, is op zaterdag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur op het Schouwburgplein.

Toen Venraynaar Norbert Hulleman hoorde over het nieuwe event Baas van Venray nam hij meteen contact op met de organisatie. Of Baas van Venray zijn goede doel Stichting ALS wilde steunen?

Norberts vader, indertijd horecaondernemer in Venray is aan deze verschrikkelijke ziekte overleden. Sindsdien zet Norbert zich in om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen ter bestrijding van ALS. Wij, als organisatie, waren erg enthousiast; de plannen pasten bij elkaar.

Na Baas van Venray, op zaterdag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur, wordt vanaf 17.30 uur een grote barbecue gehouden. Alle deelnemende teams met hun partners en vrienden alsmede de organisatie zelf met hun vrijwilligers kunnen dan voor slechts 9,95 euro per persoon een barbecuemaaltijd bestellen. Van elke inschrijving gaat 2,50 euro naar het goede doel: de bestrijding van ALS.

De barbecues worden geleverd door A-Z Barbecue & Gourmet Partyservices B.V. uit Kronenberg, waar Norbert een samenwerkingsverband mee heeft. Dit bedrijf ondersteunt hiermee Norbert en daarmee ook het goede doel ALS.

Aansluitend aan de grote barbecueparty is er gezellige after-party van de eerste editie van Baas van Venray, ook weer op het Schouwburgplein. Uiteraard is ook daarbij iedereen van harte welkom. Om het feest compleet te maken zal de Blue Band uit Leunen een geweldig leuk optreden verzorgen .

Rond 21.00 uur maakt wethouder Jan Loonen bekend welk dorp of wijk zich een jaar lang de Baas van Venray mag noemen en reikt de prijzen uit. Norbert: “Laten we hopen dat mede door deze steun aan het goede doel de medische wereld uiteindelijk de BAAS wordt over de vreselijke ziekte ALS.”